Blog#2: Hoera!

1 augustus bestaan wij alweer 1 jaar!

Ergopraktijk Rijswijk bestaat 1 jaar (officieel past gestart met behandelen in november) Toen pas waren allen contracten rond met de zorgverzekeraar. In dit jaar ben ik voornamelijk bezig geweest met de opstart van mijn praktijk en de ontwikkeling van mijzelf als ergotherapeut. Ik ben ontzettend leergierig, dit werkt vaak in mijn voordeel, maar dit kan mij soms ook ontzettend in de weg zitten heb ik gemerkt. Als therapeut kan ik niet achterover leunen, bij elke client begin je weer bij de start en breng je de situatie in kaart en kijk je wat er voor diegene nodig is. Ik werk in/met verschillende gemeentes en moet regelmatig nog zoeken en uitvinden waar ik nu moet zijn voor iets.  

Sinds juni ben ik er ZZP werk bij gaan doen voor een praktijk in Rijswijk vanuit Ergopraktijk Rijswijk. Ik leer ontzettend van hun manier van werken en ontwikkel mij inhoudelijk als therapeut en ondernemer. Voor de client gaat het uiteindelijk om de therapeut en de behandeling en niet om de naam van de praktijk. 

Hiernaast zit ik in een netwerk van eerstelijns ergotherapeuten en komen wij bij elkaar om gebruik te maken van elkaars kennis. Uiteraard ook om ons beroep te profileren!

Ik ben mij ook aan het orienteren welke doelgroepen mij nu echt liggen en waar vraag naar is, zodat ik kan kijken naar een scholing/cursus voor specialisatie. 

Naast mijn praktijk/zzp-er werkzaamheden ben ik ook nog werkzaam in de  revalidatie. Zo ondertussen heb ik een ontzettend goed gevulde agenda en blijf ik mijzelf met de dag ontwikkelen!